Termeni și condiții

Website-ul 2tt.ro este proprietatea XPAT PUBLISHING S.R.L. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza 2tt.ro, numit in continuare site-ul, proprietarul marcii si al site-ului fiind numit generic, in continuare, XPAT PUBLISHING S.R.L. Accesul si utilizarea site-ului 2tt.ro se face in stricta conformitate cu prezentele reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

  1. Acces

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. XPAT PUBLISHING S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

  1. Drepturile utilizatorului

Utilizatorul 2tt.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul, sa imprime parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

  1. Obligatiile utilizatorului

Prin accesarea prezentului site sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita la):

– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;

– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;

– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.;

– neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase;

– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;

– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

  1. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

XPAT PUBLISHING S.R.L ofera acces liber la site-ul 2tt.ro si va permite sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, necomerciale. Drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de XPAT PUBLISHING S.R.L sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site (inclusiv imagini) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea prealabila explicita, prin acord scris cu XPAT PUBLISHING S.R.L sau partenerii sai.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea XPAT PUBLISHING S.R.L sau a partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al XPAT PUBLISHING S.R.L, XPAT PUBLISHING S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi asociat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de XPAT PUBLISHING S.R.L. XPAT PUBLISHING S.R.L sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. XPAT PUBLISHING S.R.L nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. XPAT PUBLISHING S.R.L nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupus a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de XPAT PUBLISHING S.R.L prin intermediul site-ului intr-un mod care contravine legislatiei statului roman, Comunitatii Europene sau internationale in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala, atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

XPAT PUBLISHING S.R.L isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace accesarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul accesarii este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita XPAT PUBLISHING S.R.L sau partenerii sai, produsele si serviciile acesteia.

  1. Disponibilitatea serviciului

XPAT PUBLISHING S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, oricand, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site.

XPAT PUBLISHING S.R.L nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

XPAT PUBLISHING S.R.L poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

  1. Clauza de neraspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.

Site-ul 2tt.ro este un site cu continut informativ. XPAT PUBLISHING S.R.L nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

XPAT PUBLISHING S.R.L nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru XPAT PUBLISHING S.R.L.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea XPAT PUBLISHING S.R.L.

XPAT PUBLISHING S.R.L nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului 2ttt.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora.

  1. Confidentialitate si informatii personale

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile Legii nr. 677/2001. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date XPAT PUBLISHING S.R.L si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre XPAT PUBLISHING S.R.L si de partenerii sai.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata XPAT PUBLISHING S.R.L, XPAT PUBLISHING S.R.L se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

XPAT PUBLISHING S.R.L se obliga sa nu faca public adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu face parte din categoria partenerilor agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. XPAT PUBLISHING S.R.L nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. XPAT PUBLISHING S.R.L nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile XPAT PUBLISHING S.R.L.

XPAT PUBLISHING S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.