Înainte de toate, îți aducem valoare

Suntem mândri că multe companii de top din România apelează la serviciile noastre pentru a-și accelera vânzările.

Studiu de caz

Bitdefender

Cu peste 1.600 de angajați și o echipă de peste 800 de ingineri și cercetători, Bitdefender este astăzi unul dintre cei mai inovativi furnizori de software de securitate IT din lume.

Clientul Nostru

Fondată în 2001, Bitdefender a devenit unul dintre liderii mondiali în domeniul serviciilor de securitate cibernetică. Bitdefender lucrează cu organizații guvernamentale, mari companii, întreprinderi mici și mijlocii și persoane individuale din peste 150 de țări.

Studiu de caz

Bitdefender

Proiectul nostru

Campania a început în Martie 2020 și este în derulare. Proiectul se axează pe stabilirea de întâlniri calificate cu directori de IT din companii cu un anumit număr de calculatoare și ale căror licențe antivirus se încadrează într-un termen de expirare de max. 6 luni.

Studiu de caz

Bitdefender

Rezultate

În fiecare lună a proiectului au fost generate min. 10 întâlniri calificate, structurate și livrate în formatul unui template ce conține informații despre infrastructura IT, soluții folosite, nevoi și provocări cu care prospecții se confruntă, cât și detalii referitoare la deschiderea lor de a schimba furnizorul.

Studiu de caz

Bitdefender

Valoarea adăugată

Livrăm doar oportunitățile calificate, însă centralizam și urmărim și alte informații relevante care îi ajută pe cei de la Bitdefender să identifice oportunități noi. Pe lângă oportunitățile calificate de business, clientul nostru primește: a) lead-uri care nu respectă criteriul minim de nr de calculatoare dar sunt interesați să discute și b) rapoarte săptămânale extensive care le permit crearea de campanii targetate. Astfel, Bitdefender are o privire de ansamblu asupra pieței targetate.

Studiu de caz

Bitdefender

Testimoniale

Am început colaborarea cu TO THE TOP în 2020 și am descoperit nu doar un partener de afaceri, ci o extensie a echipei noastre de vânzări. Împreună ne-am îmbunătățit procesele de vânzări și am accelerat prospectarea pieței din România.

ALEX IONESCU @BITDEFENDER

Bucură-te de aceeași calitate

Echipa noastră are experiență în generarea oportunităților pentru companii din diferite industrii. Câteva dintre industriile cu care lucrăm sunt: Software Development, Cybersecurity, SaaS, Automotive, Publicitate, Producție Muzicală, Logistică, Comerț, Transporturi, E-fulfillment, Financiar, Contabilitate, Design Interior, Constructii, chiar și ONG-uri.

Totul începe cu primul apel

Studiu de caz

RTC este un lider pe piața din România în industria de birotică, papetărie și consumabile pentru birouri.

Clientul nostru

Cu o experiență de peste 20 de ani, acoperire națională și soluții profesionale, RTC și-a securizat poziția ca lider în industria de birotică și papetărie din România.

Studiu de caz

Proiectul nostru

Generarea de întâlniri cu persoane de decizie din cadrul companiilor care au un anumit buget minim alocat pentru consumabile de birou și peste 10 angajați.

Studiu de caz

Rezultate

Agenții de vânzări din cadrul RTC nu s-au mai ocupat de prospectare și au dedicat 100% din timpul lor întâlnirilor stabilite de către noi, ajungând la peste 30 de întâlniri pe lună în 5 județe din România.

Studiu de caz

Valoarea adaugată

Pe lângă întâlnirile calificate de business, clientul nostru a fost pus în contact și cu potențiali clienți interesați de alte produse pe care le oferă RTC și anume echipamente de protecție, produse de curățenie, mobilier pentru birou și multe alte produse din portofoliu care nu erau neapărat focusul proiectului.

Studiu de caz

Testimoniale

Ne-a fost recomandată compania TO THE TOP în 2018. A fost momentul potrivit, pentru că la vremea respectivă căutam soluții să ne creștem vânzările. TO THE TOP ne-a adus o soluție de lead generation care a condus la un o rată de conversie mai mare și la o clientelă mai fericită.

SERBAN OARZA @RTC